ТЕЛЬНЮК: Live
05.05.2009

ТЕЛЬНЮК: Live

16 травня Сестри Тельнюк збираються винести на люди свою свіжу платівку – ТЕЛЬНЮК: live. В підмурівок запису ліг виступ Сестер рік тому, 6 квітня, в столичному Будинку Офіцерів Збройних Сил України. Попервах платівка мала називатися дещо складніше: Жовта Кульбаба: рок-романси великого міста – за заголовком концертної програми. На жаль, компакт-диски мають суттєві обмеження в обсязі, тому митцям довелося пожертвуватися чотирма співанками – весь концерт не поміщався на одне кружальце ніяк. Втім, шанувальникам Сестер Тельнюк без малого 80 хвилин повинно вистачити. Випускатиме диск столичне видавництво COMP Music.

Представа доробку має відбутися у затишному колі, в рамках виступу Лесі та Галі Тельнюк На Квартирнику У Лесі Українки (низка вечірок, що відбуваються в домі-музеї і затійником яких є ватажок гурту Самі Свої Олег Сухарєв). Співану бесіду, як це вже повелося На Квартирниках у Лесі, забарвлять віршовані та прозові замальовки. Пролунають пісні на слова класиків: Рільке, Пауля Целана, Рози Ауслендер, Емілі Дікінсон, Богдана-Ігоря Антонича, Станіслава Тельнюка [послухати співанку на його слова]. Сестрам допомагатиме учасник гурту ТЕЛЬНЮК: Сестри – Олег DeПутятін.

Отже, субота, 16 травня, о 19:00, Музей видатних діячів української культури: Лесі Українки, Миколи Лисенка, Михайла Старицького, Панаса Саксаганського (вул. Саксаганського 97).

Вхід: 40 грн.

плакат

Зміст ТЕЛЬНЮК: Live:

1. Гроза
2. Кленовий листочок
3. Досадонька [подивитися]
4. І тоді...
5. Хоровід
6. Минає час
7. Тюльпани
8. Жар-птиці
9. Кольоровий літак
10. Дівчатко-кленчатко [подивитися мальованку]
11. Я знаю…
12. Голос Твій…
13. Ластівка
14. Назавжди
15. Жовта кульбаба. Harlem
16. Вечірник
17. Небо





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com