Сестри ТЕЛЬНЮК проводжають березень
26.03.2009

Сестри ТЕЛЬНЮК проводжають березень

Сестри Тельнюк вирішили провести перший місяць весни новою співанкою, яка так і називається – Березень. Ця пісня є першим зачатком майбутньої повнотривалої платівки і її покладено на вірші батька Лесі і Галі Тельнюк. Сам вірш побачив світ ще у далекому 1972 році в поетичній збірці Станіслава Тельнюка «Мить». Отож, ще один твір з батькового спадку набув пісенного прочитання.

Наразі Сестри не висувають жодних чітких строків виходу кружальця, оскільки попереду ще сила-силенна копіткої праці. На порядку денному не термін здачі, а бездоганна якість записаного. Пісня Березень накопичувалася у стінах рідної київської звукотвірні Комора, де митці попередньо збиралися і її, і весь диск взагалі доводити до пуття. Але хід подій стрімко переламала зустріч з вселенським концертних справ майстром Джефом Аленом (Jeff Allen) – власником лондонської студії Sensible Music.

Творчому загонові Тельнюк було запропоновано попрацювати зі звукотворцем Джоном Муном (Jon Moon), за плечима якого понад 20 років співпраці з виконавцями найвищого ґатунку: Роджер Вотерс (Roger Waters), Браян Адамс (Bryan Adams), Earth Wind and Fire, Елтон Джон (Elton John), The Pretenders, Сіл (Seal) і багато інших знаменитостей. Як бачимо, імена промовляють самі за себе і додаткових тлумачень не потребують.

Окрім усього, завдячуючи Джефу Алену відбулося знайомство Сестер Тельнюк з Ріком Вейкменом (Rick Wakeman) та Міком Тейлором (Mick Taylor, ex-Rolling Stones) і ролінґ-стоунівський гіт Love in Vain залунав українською (авторське перетлумачення тексту – Галя Тельнюк) та набув нашої барвистости завдяки уміло вписаній Лесею Тельнюк бандурою в тло пісні. Послухати і звантажити це прочитання теми роллінґів можна на іменці співачок.

Послухати ж пісню Березень можна у розділі ФДР МУЗИКА.





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com