ZIK.UA: Культурна політика РФ давно інтегрована в стратегію знищення України, - Галя Тельнюк
15.04.2016

ZIK.UA: Культурна політика РФ давно інтегрована в стратегію знищення України, - Галя Тельнюк

Засилля російськомовного шоу-бізнесу в українському інформаційному просторі – це не проблема артистів чи радіостанцій. Це питання національної безпеки країни, яким мають перейматися державні управлінці. Проте суспільство також має тиснути на владу і контролювати цей процес.

Таку думку висловила заслужена артистка України, учасниця вокального дуету «Сестри Тельнюк» Галина Тельнюк під час політичного ток-шоу «Прямим текстом» (щочетверга о 22:35) на телеканалі ZIK.

Українська співачка переконана: коли починають «розкручувати» пропагандистські теми на кшталт того, що Україна не має якісного пісенного продукту, і саме тому в інформаційному просторі звучить багато російського, це все є брехнею та маніпуляцією.

«Власники радіостанцій – це як продавці алкоголю. Вони зацікавлені в тому, щоб їхній продукт купувало якомога більше людей. Натомість російська культурна політика таким чином вже давно є інтегрованою в стратегію знищення української держави», – наголосила Галина Тельнюк.

Артистка зазначила, що не потрібно бути наївними й думати, що контент, який присутній на радіо та телебаченні, є випадковим.

Зокрема, вихід на український ринок такої радіостанції як «Русское радио», переконана артистка, знаменував початок повного контролю над українським інформаційним простором Росією.

«Сестри Тельнюк як артисти вже мають 30 років досвіду. Тому ми знаємо, що існують списки, куди вносять артистів, яким категорично так звана редакційна політика забороняє ротацію на радіостанціях чи телеканалах. Ці списки складаються за вказівками пропагандистів Кремля», – впевнена Галина Тельнюк.

Натомість інформаційний контент, який нав’язує ідеї «русского міра» – це дуже дорогий товар, за який Україна платить агресору значні кошти. Саме тому кожен свідомий громадянин має проявляти свою позицію та змусити владу боротися з пропагандою.

Зокрема, українці мають ще 13 днів, щоб на сайті Президента України підтримати петицію з вимого закрити український ефір для відео- та аудіотоварів РФ

ІА ZIK





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com