ROCK.KIEV.UA: жовта кульбаба сестер Тельнюк
13.11.2007

ROCK.KIEV.UA: жовта кульбаба сестер Тельнюк

1 листопада у клубі Бочка Хмільна відбулася презентація диску сестер Тельнюк «Жовта Кульбаба». Галина і Леся виконали пісні з нового альбому та вже добре знані шанувальникам «Тюльпани», «Небо», «Назавжди», тощо. А шанувальників було багато. Не зважаючи на чималу, як для Бочки, вартість квитка (80 грн.) клубний зал був повний. Слід також відзначити дещо непритаманну подібним закладам чемність публіки – на прохання співачок жоден з відвідувачів протягом концерту не палив

Виступ вдався дуже ніжним, жіночним, витонченим і водночас драйвовим. На жаль, атмосферу концерту розривали відлуння з верхньої зали приміщення. Проте, ніхто з присутніх на них не зважав. Глибокі тексти у виконанні чудових жіночих голосів приворожували публіку.

Творчість сестер Тельнюк - мережеве поєднання джазу, року і класики. Хоча й на їх концертах присутні слухачі від досить юного до вже сивого віку, слухати цю музику недоречно рекомендувати всім. Більшість пісень дуже особисті, біографічні, зазирають за лаштунки життя. Лише для тих, хто цінує у музиці світлу українську душу, хто почує в ній шурхіт осіннього листя і роздивиться яскравий цвіт травневих кульбаб цей альбом.

фотографії





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com