ТИША І ГРІМ. Перевидання
01.01.2003

ТИША І ГРІМ. Перевидання

“Сестри Тельнюк — це справді велике явище на українській естраді; їхнє мистицтво поєднує в собі тепло й світло батьківської домівки та світовий обшир. У їхніх піснях просторо думкам і почуттям. Їхня щирість і простота на сцені непідробні. По довгих мандрах на батьківщину повернулася справжня жива музика”.

Олена Лисовська (СТОличная газета”, Київ)


“Пісні Лесі і Галини Тельнюк до спазмів важко слухати. Вони вриваються в свідомість довічним докором усім сущним України й кожному персонально з нагадуванням нашої спільної й суто індивідуальної провини...

Стиль виконання — емоційно напружений, сповідально високий і водночас антично суворий, чужий розшарпаності”.

Роман Корогодський (“Час”, Київ)


“Те, що співають сестри Тельнюк, не можна назвати ні поп-музикою, ні роком, ні джазом. Це радше синтез трьох музичних стилів.

Їхні пісні – для гурманів, для тих, хто хоче почути одразу все – гарний голос, і мелодійну музику, і високу поезію”.

Світлана Божко (“Робітнича газета”, Київ)


“Багато які моменти виступу так заводили публіку, що неможливо було звільнитися від цієї шаманської магії жіночіх голосів, майсерно вплетених у вигадливу й вишукану музичну тканину”

Вікторія Муратова (“Сегодня”, Київ)


“За обраними засобами художньої виразності сестри Тельнюк тяжіють більше до камерної, ніж до поп-музики, що надає їх мистецтву ознак певної елітарності, як правило, з шоу-бізнесом несумісної... Та незважаючи на це, дует набуває дедалі більшої популярності, що й унаочнив аншлаг у концертному залі Українського дому: люди стояли у проходах, сиділи на східцях, зачаровані майстерним (і що важливо – живим) виконанням фантасмагоричної музики”

Юрій Токарєв (“День”, Київ)

Це – стиглий дарунок тим, хто любить поласувати музикою гарною настільки ж, наскільки незвичною. Бачу яскравого птаха, що тремтить у сонячних променях, виблискує у перлах водограю. Жвава суміш джазу, року, поп-арту і просто непересічних особистостей. Тут вступають уже саме виконання і те, що виконують – а це дійсно добра поезія. Причому, не тільки Галини Тельнюк, а й таких митців, як Стус, Симоненко, Костенко, Драч. Та головне, що цей альбом – цілісний витвір мистецтва, який палає та пестує, пригортає та підштовхує, знесилює та надихає. Стрімкий антипод байдужості і поміркованості, він підхоплює душу твою на крила свої і несе в глибоку височінь. Варто лише випростати власні крила з-під одежі – і часу вже не буде попрощатися зі сталими константами буденного життя. Та досить слів зарозумілих. Нехай тепер працюють крила.

Придбати альбом „Тиша і грім” Ви зможете у крамниці: www.umka.com.ua





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com