24.01.2007

ПО ОБИДВІ СТОРОНИ СОНЦЯ ТА МІСЯЦЯ: перегляд концепції

повідомлення для прихильників

Альбом „По обидві сторони Сонця та Місяця”, який мав подачити світ ще на прикінці 2006 року і досі не виданий. У чому ж причина?

Промо-тур в підтримку нового альбому проекту „ТЕЛЬНЮК: Сестри”, що проходив Західним регіоном України був не тільки вдалим, але й дав можливість зрозуміти потреби сучасного слухача та прийняти необхідні для подальшого розвитку проекту рішення.

Хоча весь аудіо матеріал до нового альбому вже був готовий і вже навіть були видрукувані буклети до нього, реліз вирішено відкласти у зв’язку з переосмисленням концепції альбому та творчості Сестер Тельнюк в цілому.

Не лякайтеся! Сестри Тельнюк не зміняться! Як особистості здатні експериментувати, вони наважилися на ще один експеримент, який не залишить байдужим, ані осіб, які зустрінуться з творчістю дуету вперше, а також буде несподіваним та приємним сюрпризом для давніх друзів та шанувальників.

У ротації радіостанцій України є декілька пісень, які мали увійти до нового альбому проекту „ТЕЛЬНЮК: Сестри”, які у релізі звучатимуть цілковито інакше.

Татку, мій рідний – пісня, яка дала поштовх змінам.
Співпраця, під час туру, з Іваном Небесним (знаним у музичних колах композитором та аранжувальником), набула несподіваної і довгоочікуваної фарби, яка дасть можливість спілкуватися не лише зі своїм слухачем, але й з усім світом, - принаймні розширить ті межі відстороненості в яких до сьогодні працювали Сестри Тельнюк.

Зміна стилю, який і до цього не надавався до точної характеристики творчості дуєту музикознавцями та музикознавками, остаточно зажене їх у глухий кут. Сестри Тельнюк зі зміною назви на „ТЕЛЬНЮК: Сестри” пропонують і іншу, нову форму для сприйняття їх творчості.

„По обидві сторони Сонця та Місяця”БУДЕ!

Робота триває.





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com