ЛЕСЯ УКРАЇНКА: вечір-містерія до дня народження
25.02.2011

ЛЕСЯ УКРАЇНКА: вечір-містерія до дня народження

25 лютого 2011 року о 19:00 в Руському клубі "Культ РА" відбудеться вечір-містерія, присвячений 140-річчю від дня народження Лесі Українки – славетної української поетеси, людини духовної краси і мистецького обдарування, талант якої втілився у поезії, драматургії, прозі, літературній критиці і публіцистиці, перекладацькій роботі і фольклористиці.

У програмі творчої зустрічі:
• літературні читання від поета, лауреата Шевченківської премії 2003 року Василя Герасим'юка та поетеси, дитячої письменниці, літературознавця, публіциста Мар’яни Савки;
• виступ «Сестер Тельнюк» – пісні на тексти Лесі Українки;
• театралізоване містичне дійство, навіяне поетичною мелодією «Лісової пісні».

До святкування долучаться представники української інтелігенції: Богдан та Остап Ступка, Іван Малкович, Ніна Матвієнко, Юрій та Тетяна Логуш, Марія Матіос.

Руський клуб «Культ РА» – триєдність Книгарні, Чайовні, Майстерні Страв Сили, осередок свідомої, мислячої еліти української. Це простір у самім центрі Всесвіту – на Києвій Горі, де відроджуються традиції та духовність росинів-українців. Тут Ви можете скуштувати древньоруських стРАв сили з домашніх продуктів, насолодитись пРАдавніми цілющими напоями на основі тРАв, спецій і прянощів, послухати хорошу українську музику, долучитись до мистецьких проектів, взяти участь у літературних вечорах та майстер-класах для діток і дорослих.

Вхід за запрошеннями!
Одержати запрошення можна зателефонувавши до клубу: +38 (044) 331 59 48
 
Адреса: Київ, вул. Володимирська, 4
Початок: 19:00 
 





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com