КИЇВ: дорога зі скла
26.08.2012

КИЇВ: дорога зі скла

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
в Музеї Івана Гончара

Українська традиція - твій простір свободи!

24-26 серпня 2012 року

Волелюбний народ України твердо закарбував в матрицю традиції свої одвічні цінності, ідеали, прагнення. І сьогодні пошук власного простору свободи кожного з нас пролягає через унікальну традицію українського співу, через таїну орнаментики української вишивки, він проектується на нас з картин Мамаїв. Вчування в процеси природи, спілкування із землею наповнює нас сутнісним і життєрадісним началом, що нічим не стримується, і не перевищується, а дає можливість нам бути собою. В цьому і є наша свобода!
КИЇВ: дорога зі склаДень Незалежності України в Музеї Івана Гончара зберуться святкувати близько ста майстрів народної творчості з різних куточків України, відомі фольклорні та етно-рок гурти, поети та письменники. З 24 по 26 серпня на затишному подвір’ї музею своїм співом, словом, ремеслом та своїми серцями творитимуть атмосферу справжнього свята всі його учасники.
Детальніше на honchar.org.ua

26 серпня о 18:00 на всіх чекає унікальний мистецький дарунок від Сестер ТЕЛЬНЮК - програма «Дорога зі скла», спільний музичний проект Галини і Лесі Тельнюк народжений з текстів Оксани Забужко. Супровід, що складається лише з трьох віолончелей – вишукане тло, на якому інтонації, тексти, що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення.
«Дорога зі скла» - музика для зачаття нового здорового українського покоління. У ній закладені інтелектуальні та героїчні коди наших предків: сила, любов, здоров’я, віра, незламність.

«Дорога зі скла» - це не етно, це не фолк, це не рок!
Це - очищення крові!
Це - НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!  

 





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com