АРТФОРУМ: майстер клас
27.04.2014

АРТФОРУМ: майстер клас

ТЕЛЬНЮК: акустика 

Акустичний діалог з глядачем та представлення нових та добре відомих пісень на тексти класиків – Райнера Марія Рільке, Пауля Целана, Рози Ауслендер, Емілі Дікінсон, Маргарет Етвуд, Тараса Шевченка, Богдана-Ігора Антонича, Василя Стуса, Станіслава Тельнюка, Ліни Костенко та Оксани Забужко.

27 квітня 17:30
Дім освіти та культури Майстер Клас
Київ, вул. Лаврська, 16А 

 

«Артфорум» — захід нового формату, що об’єднує виставкову, концертну, театральну, літературну й кіно програму з освітніми заходами й широким обговоренням культурних, громадських проблем і перспектив розвитку українського мистецтва. Ініціатори проекту — громадська організація «Форум Громади Києва», Дім освіти і культури «Майстер Клас», фестиваль сучасного мистецтва «Гогольfest» і музичний фестиваль «Андріївський спуск» («АУ-фест»).

Мета «Артфоруму» — консолідація творчих сил, здійснення координаційної ролі між представниками різних видів мистецтва і створенні платформи для втілення найбільш цікавих і сміливих арт-ініціатив.

На кількох майданчиках Києва будуть проведені виставки живопису, графіки, художньої фотографії багатьох відомих майстрів, зокрема Матвія Вайсберга, Бориса Єгізаряна, Андрія Єрмоленка, Ігоря Гайдая. В театральній програмі беруть участь Влад Троїцький, «Новий театр на Печерську» Олександра Крижанівського, «Театр на Подолі» Віталія Малахова. Кіно-блок представляють «Вавілон-13» та «Docudays UA». Гостів очікують концерти кращих виконавців класичної, джазової та етно-джазової музики: Валентин Сильвестров і Вікторія Польова, Сестри Тельнюк і Мирослава Которович, гурти Pushkin Klezmer Band, Vekslyarskiy Orkhestra, GrozovSka Band та інші. Джазову програму представляє продюсерський центр «Jazz in Kiev».

Дати проведення : 26 квітня — 23 травня 2014 року

Гроші, зібрані протягом «Артфоруму», будуть використані на купівлю хірургічного обладнання для Київської міської клінічної лікарні № 18 на бул. Шевченка, 17.

«Артфорум — це своєрідний культурний марафон, покликаним підтримати Київ, Україну, військових, як це в усі часи робили люди мистецтва. Важливо, що кияни не просто прийдуть і подивляться чудову виставу, послухають прекрасну музику, візьмуть участь в майстер-класах, але й зустрінуться на дискусійному майданчику, щоб обговорити, яким бути місту, як протидіяти злу, яке іде ззовні, і як боротися із внутрішнім ворогом — байдужістю й корупцією. Головною метою нашого проекту є консолідація суспільства, яке може самоорганізовуватися, впливати на ситуацію і кардинально міняти її».

Євгеній Уткін, один з ініціаторів «Форуму Громади Києва»





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com