ЛЬВІВ: героям слава
14.10.2014

ЛЬВІВ: героям слава

У Львові збиратимуть кошти для сімей, які втратили рідних у зоні АТО

У Львові стартує благодійний проект-ініціатива «Героям Слава», спрямований на збір коштів сім’ям загиблих військовослужбовців у зоні АТО з Львівщини.
14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, в нашому місті пройде масштабна, за своїми розмірами, соціальна акція: великий телемарафон у поєднанні з благодійним концертом зірок української естради.
Організаторами соціального проекту виступили продюсерський центр «Star school» і телерадіокомпанія «Львів». Також до цієї доброї справи, в тій чи іншій мірі, може долучитися кожен охочий.
«Ми з впевненістю можемо сказати, що акція такого масштабу у Львові проходитиме вперше. Живий ефір на ТРК «Львів»( 14 жовтня з 14.00 до 16.00 год. – телемарафон, 18.00-20.30 – трансляція у прямому ефірі благодійного концерту). Близько 30-ти запрошених гостей: військовослужбовці, добровольці-учасники бойових дій в зоні АТО, родичі загиблих солдатів, представники громадського сектору, діячі культури та мистецтва, небайдужі громадяни. Даний телемарафон матиме вигляд відкритого майданчика для обговорення шляхів виходу та припинення «неприхованої» війни, відверті розповіді безпосередніх учасників подій в зоні АТО, спілкування з родичами загиблих солдатів та відкритий збір коштів на їх підтримку», - розповідає співорганізатор проекту, телепродюсер Олег Климович.
ЛЬВІВ: героям славаЗібрані кошти будуть підраховані в online - режимі та вручені сім’ям у прямому ефірі або перераховані на особисті рахунки близьких родичів загиблих, наступного дня після акції.
Ввечері, цього ж дня, на сцені Львівської опери, зірки української естради даватимуть благодійний концерт «Героям слава», який транслюватиметься «наживо» у прямому ефірі того ж таки ТРК «Львів».
За словами співорганізатора акції та режисера концерту Володимира Місяйла: «Наш захід покликаний допомогти тим, хто зараз найбільше потребує нашої з вами турботи, і, радше, моральної підтримки. Адже, компенсувати втрату рідних, із числа солдатів, які віддали власне життя захищаючи Україну, ми не зможемо жодним чином. Тому вечір пам’яті по загиблих Героях буде насичений безліччю матеріалів(фото, відео) із зони АТО підкріплених українською піснею зірок нашої естради. У концерті вже зголосилися взяти участь: гурт «TARAKA» з Польщі (автори хіта часів Майдану: «Podaj Rękę Ukrainie»), народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлік, Сестри Тельнюк, Львівський Хор Руслани, Тріода, LAVIVO, Балет Життя та ін..»
До речі, кошти виручені з продажу квитків будуть також передані для сімей загиблих солдатів. Квитки можна придбати у театральних касах міста.
Також в рамках події відбудеться фотовиставка світлин із зони АТО у холі Оперного театру і «Тихий аукціон» картин львівських художників у дзеркальній залі театру, спрямовані на збір коштів для друку першої української фронтової газети.

Контакти:
Тетяна Бойко,
прес-аташе проекту
тел. 097-769-69-69, 063-076-09-69
email: entiniti@gmail.com
 





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com