ПРЕМ’ЄРА: повертайся живим
10.12.2014

ПРЕМ’ЄРА: повертайся живим

Прем'єра містерії сучасності
«Повертайся живим» спільно з «ТЕЛЬНЮК: Сестри» за участю симфонічного оркестру, артистів хору та балету при технічній підтримці Українсько-британського спільного підприємства «Комора»

10 грудня о 19:00 відбудеться прем'єра містерії сучасності «Повертайся живим» спільно з проектом «ТЕЛЬНЮК: Сестри» на сцені Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.

Повертайся живим - історія справжнього українського чоловіка - героя XXI століття. Історія чоловіка-захисника, батька, сина, друга. Він – воїн Світла, воїн Правди. Він змінює наше життя своїми вчинками, своєю мужністю, своєю жертовністю. В театральному мистецтві - це образ новітнього Героя-Українця, Героя-Переможця. Ми чекали на нього століттями, нам бракувало його дій, його сміливості, його відповідальності за родину, державу, майбутнє. Вперше у сучасному українському театральному мистецтві буде представлено Велетня Духу - простого українського хлопця, чоловіка-воїна, позитивного персонажа-захисника.

ПРЕМ’ЄРА: повертайся живим

Потужними засобами музично-театрального мистецтва та мовою пластики (у виставі задіяні оркестр, балет, хор) буде розкрито образи нашої сучасності, нашого сьогодення. Постановка «Повертайся живим» про нас із вами, про наш нелегкий час, про дні і ночі Майдану та кривавої війни, які змінили нас назавжди. 

«Пропозиція створити виставу на основі самодостатніх пісень з глибокими текстами і унікальним композиторським баченням - досить не проста справа, але своєчасність ідеї надихнула мене на пошук форми, в якій через поєднання оркестру, хору, солістів балету та сестер Тельнюк народиться Герой сучасності. Герой, про якого ми зобов'язані пам'ятати і якого повинні славити в мистецтві»,– говорить режисер-постановник Дмитро Тодорюк.

Ідея постановки «Повертайся живим» у формі театрального дійства виникла у в.о. художнього керівника театру Віталія Калітовського під час його знайомства з творчістю проекту «ТЕЛЬНЮК: Сестри».
«Повертайся живим» – це наша шана випробовуванням на цінність особистості людини, демократичним, європейським прагненням українців», - говорить в.о. художнього керівника театру Віталій Калітовський.

Над виставою працювали:
Режисер-постановник - Дмитро Тодорюк
Композитор - Леся Тельнюк
Диригент-постановник - Олексій Баженов
Балетмейстер-постановник - Дмитро Клявін
Хормейстер-постановник - Анжела Масленнікова
Художник-постановник - Людмила Нагорна
Концертмейстери-постановники - Катерина Купцова, Любов Орлова, Марія Поляшова

Запрошуємо на прем’єру! 

придбати квитки

подія у facebook

 





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com