НІЖИН: інкрустації
30.10.2015

НІЖИН: інкрустації

30 жовтня виставу «Інкрустації» буде представлено у Ніжині у рамках «Міжнародного театрального фестивалю жіночої творчості імені Марії Заньковецької» у Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені Михайла Коцюбинського.

Ліна Костенко
ІНКРУСТАЦІЇ

Поетична вистава

Режисер - Олена Шапаренко
У ролях - н.а. України Лідія Вовкун та з.а. України Галя і Леся Тельнюк
Композитор - Леся Тельнюк
Художник-постановник - Володимир Карашевскький
Відеопроекція - Ярослава Кравченко
Звукорежисер - Костянтин Костенко

НІЖИН: інкрустації

Молодий театр при технічній підтримці студії звукозапису «Комора» представляє поетично-музичну виставу «Інкрустації», що складається з віршів та пісень на вірші Ліни Василівни Костенко.

Поруч з н.а. України Лідією Вовкун, яка і читає вірші, образний світ вистави, його музично-пісенний ряд творить дует «Сестри ТЕЛЬНЮК» у складі: з.а. України Галі та Лесі Тельнюк. До вистави, що складається з трьох умовних частин - Дорога до любові, Я і Світ, Я і Вічність, увійшли вірші з різних поетичних збірок авторки: «Крізь роки і печалі», «Безсмертним рухом скрипаля», «Осінні сонети», «Інкрустації", «Летючі катрени», «Душа шукає ..... в словах».

Три жінки, які весь час присутні на сцені, створюють неоднозначний та мінливий образ поетеси, що надзвичайно чутлива до нашого сьогодення. Візуальний ряд вистави, а це комп’ютерна графіка, виступає як відголос душевних переживань героїнь. Поєднання комп’ютерної технології і живої людської душі, механічного інтелекту і творчого акту митців надає виставі драматичного звучання.

У сценографічному рішенні використано фрагмент оформлення вистави «Ярослав Мудрий» Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка (художник Данило Лідер). 

Прем’єрний показ вистави відбувся 19 березня 2010 року у Київському Молодому театрі і був присвячений ювілею поетеси.

Виставу веде - Дар'я Дідковська
Технічна підтримка проекту - Студія звукозапису «Комора» 
Тривалість вистави - 70 хвилин

Адреса театру: м. Ніжин, вул. Воздвиженська, 24
Телефон для довідок: +38 04631-25143

Придбати квиток

подія у facebook

 





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com