ВІННИЦЯ: наш шевченко
11.10.2017

ВІННИЦЯ: наш шевченко

Проект «ТЕЛЬНЮК: #нашшевченко» - це універсальне нове трактування віршів Тараса Шевченка у сучасній музиці. Робота над створенням пісень тривала протягом трьох років, проходячи перевірку на «міцність» перед різними аудиторіями - від концертів для воїнів у зоні АТО до презентацій програми в Англії, Литві, Німеччині та Канаді.

У 2016 році відбувся тур містами України. Програму було представлено у Краматорську, Сєвєродонецьку, Івано-Франківську, Львові, Луцьку, Запоріжжі, Тернополі, Харкові, Одесі, Ужгороді, Чернівцях та Хмельницькому.

«Наш Шевченко - не данина моді. Ми не намагаємося вскочити у тренд. Ми просто визріли для того, щоб заспівати поезію Тараса Шевченка» - Галя Тельнюк та Леся Тельнюк

«Наш Шевченко» від сестер Тельнюк - це не спроба представників субкультури створити ще один монумент Шевченку, а показати його ліричним, але не тужливим, пророчим, але не страшним.

«ТЕЛЬНЮК: #нашшевченко» буде представлено у Вінниці у супроводі Симфонічного оркестру Вінницької філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Георгія Куркова.

11 жовтня 18:30
Вінницька обласна філармонія
Хмельницьке шосе, 7
телефон для довідок: +38 (0432) 66 13 50
купити online

подія у facebook

 

Замовити DVD з фільмом-концертом «ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко» можна заповнивши анкету за посиланням Google Forms





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com