ПОВСТАНЕЦЬ: unplugged
18.08.2018

ПОВСТАНЕЦЬ: unplugged

Вперше в історії фест «ПОВСТАНЕЦЬ: Диверсійно-Культурно-Просвітницька операція» у камерному форматі! Будь в обоймі! 

© Арсеній Білодуб

Квитки на фестиваль «ПОВСТАНЕЦЬ: unplugged» можна замовити по інтернету лише на офіційному сайті: svastone.com!

Поштою буде надісланий електронний код, квиток можливо буде отримати на вході.

Товариство! Розміри залу «Doсker's Blues Corner» на Оболоні обмежені! Ми зможемо вмістити тільки 120 повстанців, які першими куплять заповітні квитки)) Будь в обоймі!

Вартість квитка до 30 липня - 300 грн.

Вартість квитка на вході - 400 грн. (при наявності вільних місць)

Учасникам бойових дій - 100 грн. (замовлення через сайт + фото УБД чи листа від Командира Добровольчого формування).

Фестиваль «ПОВСТАНЕЦЬ: unplugged» розпочнеться у столиці, 18.08 о 18:00 у «Doсker Pub», що на Оболоні. Як і у попередні роки частина коштів виручених з квитків піде на підтримку родин загиблих бійців ДУК. Процедура передачі грошей відбуватиметься прозоро та буде висвітлена на інформ-ресурсах.

«ПОВСТАНЕЦЬ: unplugged» - це лаконічна, камерна та, більш концентрована версія материнського Фесту. На сцені атмосферного закладу виступатимуть музиканти, поети, популярні спікери та актори, творчість яких знайшла відлуння та резонацію в національно-патріотичних і комбатантських середовищах нашої країни.

Аудиторія зможе почути приємні музичні новинки від легенд українського року «Кому Вниз» та «Сокира Перуна». Акустичну хвилю фесту підхоплять бард Олекса Бик та відомий кобзар-лірник Тарас Силенко. Спеціальний гість та учасник концертної програми ветеран британської патріотичної рок-сцени «Stigger». Відгукнувшись на запрошення оргкомітету британець виконуватиме перед відвідувачами фестивалю мелодійні англо-саксонські балади. 

Зіркові гості фестивалю - «ТЕЛЬНЮК: Сестри»!

Музична складова події буде розріджена короткими виступами письменників, декламаторів, діячів культурного та громадсько-політичного фронту. Найяскравішими учасниками цієї творчої когорти стануть знаковий літератор Дмитро Корчинський та письменник, графік і музикант - Іван Семесюк. У переліку виступаючих, також опиняться - видавець-письменник Дмитро Савченко, актор «Дикого Театру» - Сергій Солопай, поетка та громадська активістка Дана Виноградова, львівський поет, публіцист Юрій Руф та ін. 

Фестиваль «ПОВСТАНЕЦЬ: unplugged» є плодом спільної організаційної та технічної колаборації «Правого Сектора», марки молодіжного агресивного одягу «Sva Stone», видавництва «Zалізний Тато» та «Doсker Pub».

Культурний захід спрямований на молоду націоналістичну аудиторію та середовища ветеранів війни на Сході України. 

подія у facebook

 





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com