ХЕРСОН: unplugged
19.03.2019

ХЕРСОН: unplugged

Департамент культури, туризму та курортів ХОДА, Департамент освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації та Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки запрошують взяти участь у V обласному фестивалі виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви», який пройде у місті Херсоні 19 березня.

Уперше цей Фестиваль було проведено на Херсонщині в 2015 році - як своєрідний подарунок Ліні Василівні Костенко до її 85-ліття. Задум виявився вдалим, адже привернув увагу сотень прихильників творчості Ліни Костенко і шанувальників поезії, співаної поезії та місцевих літераторів - професійних письменників і аматорів-початківців.

Основне завдання цього унікального, єдиного в Україні заходу - популяризація та презентація творчості нашої сучасниці, поета світового масштабу. Фестиваль робить акцент на громадянській ліриці, поезіях патріотичного звучання, найбільш актуальних для нашого сьогодення.

Заходи фестивалю:
13:00 - Гала-концерт фестивалю на сцені Херсонського музичного училища (вул. Ушакова, 39)
17:00 - концерт вокального дуету народних артисток України  Леся Тельнюк та Галя Тельнюк [ТЕЛЬНЮК: Сестри] у ХОАМДТ ім. М. Куліша (вул. Театральна, 7)  

подія у facebook





spotify.com
deezeer.com
music.apple.com